Szkolił się w najlepszych szkołach gastronomicznych we Francji, między innymi w uznanej szkole szkoły kulinarnej – CFA Européen Louis Prioux cenionej w Bar-le-Duc, którą ukończył z najwyższym wynikiem na uczelni w historii szkoły. Jest jednym z najbardziej utalentowanych polskich kucharzy młodego pokolenia. Doskonale wie, w jaki sposób powinno funkcjonować miejsce wyjątkowej klasy, gdyż doświadczenie zdobywał pod okiem największych mistrzów gastronomii.
Pracował m.in.: w londyńskich restauracjach Alain Ducasse by Dorchester*** Michelin, Claude Bosi, Hibiskus** Michelin, Pierre Gagnaire Sketch** Michelin oraz we Francji, Le Petit Nice Passedat*** Michelin Gerald Passedat, pięciogwiazdkowym Hotelu Sofitel La Citadelle w Metz * Michelin Christopher Dufosse oraz Jean Clude Lamaze Maitre de cuisine* Michelin. Gotował też z Oliviere, Valadem w restauracji „La Gouesniere” oraz warszawskiej Restauracji Tamka 43 piastując stanowisko szefa.
Dyplomy:
CFA Louis Prioux – Brevet Professionnel cuisine – Profesjonalna Szkoła dyplom Brovet Professionnel
CFA Louis Prioux (gastronomy hight school) – Certificat d’aptitude professionnelle CAP – Świadectwo Kwalifikacji w zawodzie kucharz.