Maciej Hippler

Doświadczenie zdobywał w 4 i 5-gwiazdkowych hotelach oraz na stażach w renomowanych restauracjach, m.in. Atelier Amaro. Jego specjalnością jest łączenie tradycji kuchni polskiej z nowoczesnymi technikami. Otwarty i kreatywny, nie boi się nowych wyzwań, a gotowanie sprawia mu nie lada przyjemność. Przez kilka lat pracował jako z-ca szefa kuchni i szef kuchni w Hotelu Lubicz oraz Grand Lubicz, Obecnie Szef Kuchni w Hotelu NOTERA***** na Kaszubach. W wolnych chwilach pasjonat roweru i rolek. Wraz z Poland National Culinary Team zdobył dwa srebrne medale na Olimpiadzie Kulinarnej w Stuttgarcie w 2020 roku oraz dwa srebrne medale z Narodową Kadrą Polski Juniorów na Pucharze Świata w Luksemburgu w 2022 roku – jako trener.

Obecnie reprezentant Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy oraz trener PHRS